Relaterade nyheter interiör trä

Roligt för barnen

Att bygga om hemma kan vara intressant för barnen, men det innebär ofta att de måste akta sig för diverse verktyg och annat som kan vara farligt för dem. Vad man då kan göra är att hitta något på Lekmer som påminner om dessa verktyg. Det finns leksaksverktyg att köpa till barnen, så väl som verktygsbälte, snickarbänk och så vidare. Det gör att barnen kan få vara med, fast i en ofarlig miljö. Om du ser till att använda dig av rabattkoder så kan du köpa dessa leksaker till ett mycket bättre pris. Det finns flera rabattkoder på konsumenttester.se, både för Lekmer, men även för andra butiker på nätet.

Lekmer har många leksaker

Lekmer är en av Sveriges största leksaksbutiker som finns på nätet. Det innebär att du även kan fynda andra typer av leksaker. Det kan passa bra om du har barn som fyller år, eller när det är dags för julklappar. Lekmer har leksaker från både kända och mindre kända märken. Det innebär att de har bland annat leksaker från Lego, Brio, Fisher Price med flera. Lekmer är en komplett barnbutik, så ni föräldrar som har barn kan hitta det mesta ni behöver i denna butik. Bland annat så finns det här babyprodukter, barnrumsinredning, barnkläder, leksaker samt barnvagnar och barnbilstolar här. Denna butik grundades under 2006 och de har en vision. Denna vision är att de vill bli den marknadsledande aktören i Norden för leksaker på nätet. Så vill du hitta bra leksaker eller annat för barnen, så är detta en bra butik!

4 jun 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: