Relaterade nyheter interiör trä

Dags för en ny trappa inomhus?

En ganska normallivslängd på en trappa gjord av trä är cirka 50 år, och om man sköter om den på rätt sätt kan man säkerligen sträcka ut detta med kanske 10 år till. Men en inomhustrappa kommer en dag att behöva bytas ut, och när det är dags är det kanske då också läge att göra om den helt och hållet. Istället för att välja en standardtrappa, en sån där som alla har i sina hem, så kan man välja att sätta upp en platsbyggd trappa istället. Då får man en unik inomhustrappa som är anpassad efter just ditt hus, och dina önskemål. Utan att det kommer att kosta särskilt mycket mer än en standardtrappa. 

Vem kan leverera?

Det finns ett flertal trapptillverkare i Sverige och en av de absolut bästa heter Nordiska Trappor. De har ett mycket stort urval av trappor och en gedigen kunskap om hur man kan bygga trappor som är estetiskt tilltalande och som har en bra funktion. Om du funderar på att byta till en platsbyggd trappa kan du kontakta dem för ett kostnadsfritt besök. de utför på plats de mätningar som behövs och återkommer sedan med en ritning i 3D. Du kan då se hur trappan kommer att se ut när den är klar, utan att att ha betalat en krona. Om du sedan bestämmer dig för en trappa kommer de att tillverka de delar som behövs, och kommer sedan hem till dig och bygger den på plats. Snabbt, smidigt och enkelt. 

23 dec 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: