Relaterade nyheter interiör trä

Är det dags för ett nytt tak?

De tak som tillverkas, de tillverkas på så sätt att de ska hålla, oftast i 50 år eller mer. Men det kommer ju en tid då det kan vara tid att byta taket. Det kan vara att takläggningen gjordes för många år sedan, eller så har taket skadats och inte sköts om på rätt sätt. När det gäller takläggning Västerås, så är det rätt bra att ta in en erfaren takläggare. Det eftersom de kan avgöra om du behöver lägga helt nytt tak eller kan renovera upp det du har. Dessutom kan de lägga tak snabbt och säkert.

Sköt om ditt tak

För att ditt tak ska ha den livslängd som det är tänkt att den ska ha, så gäller det ju även att ta hand om det. Det bör göras en taktvätt lite då och då till exempel. Det för att få bort mossa och alger och annat som annars kan leda ner fukt under taket och ner i huset. Dessutom bör du se till att hålla taket rent från skräp och annat. Så är det mycket löv, kvistar och annat på det, se till att rensa bort det. Samma sak med takrännorna, så att regnvatten och annat kan flöda fritt. Under vintern kan det även vara bra att skotta taket om det kommer mycket snö som tynger ner det. Ju bättre du tar hand om ditt tak, desto längre kan du vänta med att göra en takläggning i Västerås. 

14 Apr 2021

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: