Relaterade nyheter interiör trä

Är det dags för ett nytt golv?

Golven i våra hem, de utsätts ju hela tiden för slitage. Det är inte så konstigt, eftersom vi står ch går på dem så väl som att de spills, det dras in smuts och annat och så ställs alla möbler på dem. Det är bra att ha golv som tål mycket särskilt i hallen och i köket. Just i hallen är det ju som man drar in som allra mest av grus, sand, snö, vatten och så vidare. Det kan med fördel läggas klinker i detta rum. Det för att lätt kunna göra rent det och även för att du då kan satsa på golvvärme. Klinker är även bra i badrummet, där det ofta är vått. Köket, där kan du ha tåligare plastmattor.

Lägga golv

En del golv är mycket lätta att lägga på egen hand, medan andra är bra att ta in en golvläggare Göteborg för. Det beror helt enkelt på vad för golv du vill lägga samt hur händig du är. Det allra enklaste att lägga själv är så kallat klickgolv, för de är bara att klicka samman. När det gäller trägolv så är det något svårare. Där är det rätt smart att välja ta in en bra golvläggare som gör det åt dig.

Välj rätt golv

Det är bra att välja golv utifrån vilket rum det ska vara i. Det bästa du kan göra är att gå till en golvbutik och prata med dem för att få goda råd kring valet av golv.

9 Feb 2021

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: