Relaterade nyheter interiör trä

Funderar du på att bygga nytt?

Att bygga nytt kan vara en bra idé, om du inte hittar det du söker på bostadsmarknaden. När man bestämt sig för att det är ett hus man vill bo i, så är det ju bra att verkligen få det så som man vill ha det. Det kan du få genom att bygga dig ditt hus. Du kan få hjälp med nybyggnad Uppsala om du vill. Det kan vara rätt bra att ta in proffs på det. Det finns olika byggtjänster och hustillverkare att välja mellan. När du ska bygga hus så är det även andra saker du bör ta i beaktning. Du bör till exempelvis skaffa en tomt att bygga på. Det kan vara fördel att köpa den före du bestämmer hur huset ska se ut. Det eftersom det alltid är enklare att anpassa huset efter en tomt än vad det är att göra tvärtom.

Hitta en bra tomt

Det går att hitta tomt på olika sätt, via hustillverkare, mäklare med mera. Se till att kolla in flera tomter i det område du vill bygga, så att du hittar rätt!

Vill du göra en ombyggnad?

Är det så att du redan har dina drömmars hus, men känner att du vill bygga till eller bygga om lite så går ju det att göra med. Då är det inte nybyggnad Uppsala du ska satsa på, utan ombyggnad. Tänk bara på att även det kan kräva bygglov, beroende på vad det är du vill göra. 

10 Apr 2021

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: