Relaterade nyheter interiör trä

Anlita städhjälp i Stockholm till hemmet

Ett hem är alltid mycket trevligare om det är ordning och reda. Det spelar ingen roll om du inreder eller bygger om. Har du inte städat så förtar det känslan av allt detta. Att städa själv är mindre kul att göra. Många har även ont om tid att faktiskt hinna med det. Som tur är så går det att anlita städhjälp i Stockholm genom att anlita Finfina. Hos dem kan du dels få hjälp med att städa hemmet varje vecka men även få hjälp med flyttstädning, visningsstädning, storstädning, kontorsstädning och mycket mer.

Finfina som företag

Företaget Finfina har grundades av Jenny Höijer 2007. Utöver att de kan erbjuda dig en mängd olika typer av städning så har de faktiskt andra tjänster också. Bland annat så erbjuder de homestaging, hantverkstjänster, hundpassning och mycket mer. Om du vill ha det enkelt hemma så kan du även få hjälp med saker som strykning, tvättning och rengöring av kristallkronor. Det gör att du kan få en komplett hjälp.

Att boka städning med Finfina

Att anlita en firma som städar kanske känns svårt då man måste släppa in någon man inte känner. Men om du bokar en välkänd och välrenommerad städfirma som Finfina så behöver du inte vara orolig. Du kan läsa goda referenser om dem på deras hemsida samt kontakta dem för att höra efter hur det går till att få städhjälp i Stockholm. Passa även på att boka in något mer av alla deras tjänster som de erbjuder.

4 Feb 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: