Relaterade nyheter interiör trä

Är det dags att renovera?

Är det så att du går i renoveringstankar? Kanske det är ett specifikt rum, som köket, badrummet eller så, som du vill göra om eller så kanske du har behov av att renovera hela huset? Att renovera kan ske på olika sätt. Du kan anlita ett byggföretag Uppsala eller så gör du det på egen hand, allt beror på hur händig du är, hur mycket tid du har och så klart din budget. Oavsett om du gör det på egen hand eller med hjälp av ett byggföretag Uppsala är det bra att planera samt sätta en budget vad det får kosta. Det är smart att skriva en lista på vad det är som behöver göras samt när det är tänkt att vara klart. Se till att ha en realistisk tidsplan.

Saker att tänka på

Ska du göra jobbet själv, köp inte en massa nya verktyg, det kan bli dyrt och kanske du inte ens har behov av dem efter renoveringen. Bättre då att hyra eller låna av vänner. Om det är så att du kör fast i det du gör, våga be om hjälp. Fråga i byggvaruhusen, ring någon firma eller vänd dig till händiga vänner och bekanta.

När det gäller VVS och el så är detta något som måste göras av behöriga hantverkare, men andra bitar kan vara läge att få assistans med också. 

Se även till att alltid jämföra priser, både på material och på hantverkare, det kan skilja en hel del.

20 Aug 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: