Relaterade nyheter interiör trä

Bygg gärna själv, men gör det rätt

Ska du bygga ditt eget hus så finns det lagar och regler att förhålla sig till, men ska du lägga ett golv hemma eller göra ett litet uthus så har du egentligen bara dig själv att lita på. Därför är det viktigt att man vet vad man håller på med när man bygger. Det gäller att bygga rätt från början så man inte behöver göra om det, eller vara orolig för att det ska ramla ihop efter ett tag. Det finns gott om gör-det-själv tips både hos olika trävaruaffärer, i tidningar och inte minst online. Där kan du se filmer, läsa bloggar och hitta både inspiration och tips för att göra rätt när du bygger hemma på egen hand. 

Några enkla tips för hemmasnickaren

Här har vi samlat ihop några tips som du kan ta med dig om du ska bygga hemma. 

  • Be om råd: Fråga yrkesmän om råd hur du ska göra. Det är alltid en bra idé att kolla med en snickare innan du ska börja bygga något. 
  • Ha en plan: Visst, man vill bli klar snabbt men med en ordentlig plan så kan du bli klar i rimlig tid och ändå få det rätt byggt. 
  • Stressa inte: Mät två gånger istället för en, det sparar du tid på i längden. Att stressa gör bara att du kommer missa viktiga detaljer och för göra om. 
  • Gör en ritning: En skiss är bättre än inget alls. Med en ritning på hur du tänker dig att resultatet ska bli gör att det är enklare att nå dit. 
14 Sep 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: