Relaterade nyheter interiör trä

Bygga nytt trähus?

Funderar du på att bygga nytt? Har du ett drömhus i tankarna? Eller kanske ett sommarhus, eller året-runt-fritidshus? Mångas drömmar är att låta bygga ett alldeles eget hus, så det är du inte ensam om. I fantasin kanske man har ritat huset och tänkt ut sovrum, vardagsrum, kök och så vidare. För att börja planera lite mer konkret börja med att besöka denna sajt. Där får du bra och praktiska tips på vad du bör tänka på innan du sätter de första bopålarna.

Var vill du ha huset?

Det första du ju behöver tänka på, är var vill du ha ditt nybyggda hus? Du bör köpa tomt, och undersöka vilken del av tomten som lämpar sig för husbygge. Hur ser terrängen ut? Finns det vatten på området? Hur ska huset vara vänt? Var vill ni vistas på dagarna - på solsidan eller skuggsidan? Vad mer ska du ha på tomten? Hur ska grunden läggas? Vilket material är bäst med avseende på kostnad och terräng? Ska du köpa ett nyckelfärdigt hus, eller bygga själv helt och hållet från grunden? Alla dessa frågor kan du läsa om på www.bygganytt.biz. Det finns ett par riktigt fina nyckelfärdiga hus i trä som går att få tag på i Skandinavien. Några svenska är Götenehus, Myresjöhus, Anebyhus och många, många fler.

Hur bor ni?

Hur kommer den närmaste tiden att se ut för dig, och din familj? Istället för att bygga smått och sedan bygga ut, kan det vara bättre att bygga tillräckligt stort från början i stället. Kommer ni att behöva en källare, garage? Ett uthus? En bastu? Ett loft? Det finns många saker att ta hänsyn till när man bestämmer sig för husbygge. Lycka till med dina planer!

22 Jul 2017

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: