Relaterade nyheter interiör trä

Byta lya - flytthjälp eller inte?

Förr i tiden var det inte så vanligt att man flyttade mycket, men idag är det få som bor på samma ställe ett helt liv. Att bara flytta en eller två gånger tillhör också ovanligheterna. Först bor man hemma, men även det kan innebära en hel del flyttar. Familjer byter jobb, ändrar konstellation och höjer eller sänker sin levnadsstandard mycket oftare idag än förr och alla dessa händelser kan medföra flyttar. När man sedan väl flyttar hemifrån så tar det ofta några olika hem innan man "slår sig ner". Hur som helst, att flytta är inget extraordinärt längre, men det kan vara nog så besvärligt, för det är ju en hel del att rodda med.

Prioritera rätt

När man ska flytta så har man två val, antingen sköter man hela flytten själv eller så betalar man för professionell flytthjälp. Flytthjälp kan innebära allt från packning och transport till uppackning och montering av nya möbler. Man bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp man vill ha. Att flytta själv innebär en hel del saker. Bland annat ska man planera noga, köpa/låna/hyra flyttlådor, organisera sina saker - sälja, ge bort, slänga - få tag på vänner som kan ställ upp som bärhjälp och ett fordon att lasta saker i m.m. Man får inte glömma bort att adressändra och städa också.

Huruvida man anlitar en flyttfirma i Göteborg eller sköter flytten själv är upp till var och en, men det gäller att prioritera rätt. Många gånger kan kostnaden för flyttfirman med råge vara värd den tid och den energi man spar. Dessutom blir jobbet riktigt gjort från början och risken för skador och olyckor minimal.

1 Aug 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: