Relaterade nyheter interiör trä

Dags att renovera badrummet?

Är det så att du funderar på att göra en badrumsrenovering i Uppsala? Du bör tänka igenom och planera allt, innan du sätter igång med att renovera badrummet. Det så att allt blir rätt från början. Att ta ett par veckor, gärna fyra, innan du sätter igång, och då bara planera och ha dig, det kommer underlätta hela projektet. Det är ju en hel del val du ska göra, som inredning, belysning, kakel och så vidare. Sedan måste du bestämma om du ska göra vissa delar själv eller låta hantverkare göra hela renoveringen. 

Vad behöver göras?

För att du ska kunna renovera badrummet så är det ju så att du bör riva ut det gamla. Om du vill spara på en del kostnader, så kan du göra det på egen hand. Fundera på om du vill ha golvvärme eller inte. Eller om det är el eller andra rör som du vill flytta på. Vad ska du köpa nytt och vad kan du spara? 

Att renovera badrum kan ta ett tag, runt 3-4 veckor. Under tiden är du helt utan badrum, alltså ingenstans att duscha eller gå på toa. Det är bra att vara medveten om det! Kanske du har möjlighet att vara någon annanstans? Eller har du kanske två toaletter i ditt hus? 

Många möjligheter

En badrumsrenovering Uppsala ger dig många möjligheter att få det badrum du alltid drömt om, med badkar och kanske en spa-känsla över det hela. Hitta bra inspiration på nätet!

29 Jan 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: