Relaterade nyheter interiör trä

Det värsta med att flytta...

Sortera & packa

Det värsta med att flytta är att sortera och packa ihop hela sitt bohag. Ju längre tid man bott på ett ställe, desto fler saker har man och desto svårare är det att avgöra vad som har ett tillräckligt högt värde för att behållas och vad som ska slängas, säljas eller ges bort. Vi talar inte om några timmars eller ens några dagars arbete utan i de flesta fall om veckor eller till och med månader av planering och organisation.

Fast det är kanske ändå inte det värsta med att flytta. Det värsta är nog att behöva hyra lastbil eller släp och tvinga vänner att bära tunga lådor och saker upp och ned för trappor och hörn man inte kommer förbi. Det suger musten ur en och är nog så tråkigt som något kan bli.

Skrubba & skura

Men då har jag förstås inte tänk på flyttstädningen... den är nog det allra värsta med att flytta trots allt. Man ska alltså städa ur det där hemmet man bott i tills det gnistrar och blänker som det aldrig gjort medan man bott där. Man ska skura och gnugga och röra i damm under spis och badkar som man inte rört på åratal... Det är tidskrävande, slitigt och ganska äckligt - och sedan får man inte ens njuta av resultatet utan ska "ge bort det" till en okänd övertagare av ens hem.

Välinvesterade slantar

Det finns så mycket med en flytt som är ohyggligt jobbigt och tråkigt och av en erfarenhet jag har av att anlita en flyttfirma i Malmö en gång så måste jag säga att de pengar man lägger på att anlita en flyttfirma mycket väl kan vara de bäst investerade slantarna man någonsin lägger på något.

1 Aug 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: