Relaterade nyheter interiör trä

En genuin flyttfirma i Stockholm

Att flytta krävs en hel del. Det ska packas, det ska bäras och det ska dessutom flyttstädas efteråt. Att hinna med allt detta själv är inte alltid det lättaste. Då är det bra att det finns möjlighet att anlita någon annan som gör det åt en. Att anlita en flyttfirma i Stockholm så som Stadsbudsservice är att rekommendera. Stadsbudsservice AB i Stockholm är en firma som har många års erfarenhet av att göra tungtransporters samt genomföra flyttningar. Det går att få helhetslösning på både bohagsflytt och flytt av kontor. Det spelar ingen roll vilken storlek du har på ditt hus, lägenhet eller kontor, alla är välkomna. Hos Stadsbudsservice kan du välja mellan att antingen få hjälp med packningen eller läsa deras packningsråd. Dessutom erbjuder de flyttstädning åt dig.

Vad erbjuder Stadsbudsservice?

Hos Stadsbudsservice kan du få hjälp med detta:

  • Flytt av bohag
  • Flytt av kontor
  • Tung hantering
  • Flyttstädning

Stadsbudsservice erbjuder inte bara flyttning, utan de kan även hjälpa till med transport av enstaka möbler. De har budkörning inom Stockholm, och du kan anlita dem för att köra enstaka möbler från ett ställe till ett annat. De erbjuder även att köra saker till tippen om du har saker du vill slänga.

Att anlita flyttfirma

Om du tidigare aldrig använt dig av en flyttfirma så kanske du funderar på vad det är man ska tänka på innan man gör det. Du kan läsa tips från konsumentverket som vägleder dig genom de frågor du kan tänkas ha. En viktig sak att tänka på är att flyttfirman du anlitar tillämpar Bohag 2010. Det är allmänna bestämmelser för bohagsflyttning och garanterar dig en större säkerhet. Stadsbudsservice tillämpar dessa bestämmelser, så du kan anlita dem för din flytt och känna dig helt trygg och säker.

3 Mar 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: