Relaterade nyheter interiör trä

Ett bekvämare liv

För bara ett par årtionden var vissa saker som idag är verklighet bara tillgängliga i fantasin - och i sci-fi filmer. Jag talar om t ex touch screens, ansiktsigenkänning och ljudaktiverade system. Idag kan alla som vill köpa och installera produkter för så kallade smarta hem där allt från gardiner till belysning, kaffemaskin och larmsystem, styrs med en app i mobiltelefonen. Det är sci-fi för de generationer som varit med ett tag, men en verklighet att ta för given för de som växer upp i Sverige idag.

Perfekt för en latmask

Det finns ju de som har ändlöst med energi; som studsar upp ur sängen varje morgon och "måste springa 5 km för att starta dagen rätt". Jag är inte den typen och jag vet att många fler med mig snarare är motsatsen. Vi snoozar femton gånger innan vi masar oss upp och gör våra morgonbestyr med halvöppna ögon. Tänk om man kunde dra upp gardinerna, sätta på kaffet och öppna garageporten medan man fortfarande låg där i sin varma säng. Låter drömmigt, eller hur?

Jag har själv botaniserat en del i Somfy Shop och det blir onekligen mer och mer lockande att köpa ett eget system för hemmet, ju mer man läser om det. Somfy Protect, som är ett smidigt larmsystem, är populärt, men inget som lockar mig personligen. Jag lockas mycket mer av funktionerna som gör att man kan styra en massa saker utan att kliva upp ur sängen eller soffan.

18 Sep 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: