Relaterade nyheter interiör trä

Ett hem är snyggare om det är välstädat

Hur mycket du än renoverar och bygger och gör fint hemma så spelar det inte någon roll om du inte har ett hem som är välstädat. Är hemmet stökigt så syns inte den tid du lagt ner på att göra det fint. Kanske du inte tycker om att städa, eller har du inte tid? Besök stadenergi.se och boka in en hemstädning i Stockholm från Städenergi! Att anlita en firma som sköter städningen på kontinuerlig bas kan vara skönt och väl värt det. Dessutom har du ju rätt till avdrag!

Städenergi – Städar åt både privatpersoner och företag

Städenergi är ett städföretag som kan anlitas av både privatpersoner och företag. De kan bland annat hjälpa dig med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer.

Behov av flyttstädning?

När man ska flytta så är det mycket att behöva tänka på, utöver att det ska städas! För att få det ur världen så kan du här boka en flyttstädning. Då kommer din städning garanterat att bli godkänd och klar i tid. Bokar du en flyttstädning från Städenergi så innebär det:

  • En städning av personal som har kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • Ingen framkörningsavgift
  • Du får nöjd kundgaranti – om besiktningen mot förmodan inte går igenom, så städar de om

Boka in en flyttstädning från Städenergi så slipper du göra den själv och kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

18 Nov 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: