Relaterade nyheter interiör trä

Få ordning på din trädgård, med redskap av hög kvalitet!

Vintern har börjat släppa sitt grepp om vårt avlånga land och Kung Bore kommer snart att ge plats för vårsolen som kommer att värma upp både jord, kropp och själ. Det är verkligen en tid att se fram emot och inte minst då det gäller trädgården. Vi är många som längtat efter att få plocka fram våra trädgårdsredskap med trähandtag, skottkärror och andra redskap och snart så kommer vi att få se människor stå och räfsa sina gräsmattor överallt. Det är då många kommer att upptäcka att den där spaden man ställde in i förrådet i höstas kanske inte var riktigt hel, att räfsan saknade några tänder eller att skottkärran har punktering. Det är inte så vi vill starta våren, se till att alltid satsa på redskap av hög kvalitet så slipper du tråkiga överraskningar!

Det är bara fördelar med bra trädgårdsredskap!

Även om man sparar några kronor när man köper billiga saker så har de ofta en betydligt kortare livslängd. Om du spenderar lite mer pengar på saker med en högre kvalitet så kommer du att kunna använda dem en längre tid och på så sätt så blir det billigare än att ersätta dem varje år. Tänk på att trä är ett naturmaterial och behöver lite omvårdnad och kärlek för att må bra, se till att du alltid gör rent dina redskap innan du ställer in dem på hösten och smörj gärna in både metall och trä så kommer de att vara redo på direkten när det är dags att sätta igång på vårkanten. Använd vanlig olja på metalldelarna och på trädetaljerna kan du använda kokosolja. 

1 Mar 2017

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: