Relaterade nyheter interiör trä

Fint hemma - alltid

Man kan inte med en enda kraftansträngning "få det fint hemma" - det är ett jobb som aldrig tar slut. Hem stökas upp, samlar damm, disk och smuts och måste städas vid en regelbunden rutin, anpassad efter varje hem. I ett hem där en ensam, heltidsarbetande människa bor behöver man inte städa lika mycket och ofta som i ett hem där en flerbarnsfamilj bor - det säger sig självt.

Anlita städhjälp

Man kan anlita ett städbolag som kommer och fixar ens hemstädning i Malmö på regelbunden basis. Man väljer själv hur ofta de ska komma och vilka städmoment som ska ingå. Priset brukar baseras på det antal kvadratmeter som ska städas, men kan variera en del mellan olika bolag. Gemensamt har de att de kan erbjuda halverad kostnad eftersom staten subventionerar hemnära tjänster med 50 %. De flesta har råd att få hjälp med hemstädning om de vill.

Städlycka i Lund

Någon gång då och då är det storstädning på schemat, de flesta storstädar ett par gånger per år åtminstone men även det kan en professionell städfirma hjälpa till med. Om du vill ha hjälp med din storstädning i Malmö så rekommenderar vi idag städfirman Städlycka som städar snabbt, effektivt och med riktigt goda resultat. 

Inte sällan är det innan jul och framåt senvåren som behovet av en storstädning gör dig påmint. Man gå loss på julpynt och få varje vråa att glimma och gnistra; eller tvärtom skala bort alla onödiga grejer som tjocka mattor och byta tunga gardiner mot ljusa och luftiga. Sommaren och vintern bjuder på olika känslor och unik charm - klart man vill fira in dem med en storstädning!

Städlycka erbjuder också flyttstädning i Malmö.

20 Sep 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: