Relaterade nyheter interiör trä

Fint i trädgården

Vi svenskar blir trädgårdstokiga redan på våren, när marken fortfarande blir frostig om nätterna börjar vi drömma om grillkvällar och prunkande rabatter. Det är inte så konstigt egentligen, för de soliga sommardagarna är begränsade här i norr, så vi vill ju suga så mycket vi bara kan ur dem. Genom att planera och förbereda för härliga sommardagar redan i mars så gör vi sommaren lite längre.

Nu är dock sommaren här med besked, midsommar är över och vi går mot mrökare tider, även om vi ännu befinner oss i den ljusaste tiden på året. Det är härligt! Vi har haft tur med vädret också och haft många chanser redan till minnesvärda grillkvällar och insupande av skymningsatmosfären från sköna trädgårdsmöbler.

Drömmen om bersån

Den som inte redan har fixat trädgårdsmöblerna inför säsongen är väldigt sent ute. Det är aldrig för sent att köpa nya trädgårdsmöbler, de är dessutom ofta på rea vid den här tiden på året. 

Jag gjorde själv en liten sökning på nya trädgårdsmöbler nyligen och trillade över möbelbutiken wegot.se som har ett fantastiskt utbud av prisvärda trädgårdsmöbler i allt från massivt trä till rotting, konstrotting och plast. Jag drömmer om en stor trädgårdsgrupp placerad i en väldoftande, prunkande berså, lite avsides hänger en hängmatta där jag tar mina semestersiestas. Ska sluta drömma och slå till snart tror jag, bersån står faktiskt nästan helt redo. Dags att njuta av sommaren!

Hur ser din trädgård ut? Har du gjort några investeringar för trädgården i år? 

12 Aug 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: