Relaterade nyheter interiör trä

Gör köket fräschare utan en helrenovering

Många drömmer om att renovera hela köket, men det är inte alltid det finns utrymme i ekonomin för det. Men man behöver inte misströsta, det går att fräscha upp köket bra ändå, med små medel. Det genom att byta ut vissa delar bara. Det går att göra flera saker, eller en sak i taget, beroende på vad man har råd med. Ett sätt att förnya köket är att lämna in köksluckorna på lackering. Lackering köksluckor Upplands Väsby är ett bra sätt att förnya dina skåp och lådor i köket. Det kostar inte allt för mycket pengar heller. Ett annat sätt att förnya på är att byta bänkskiva eller behandla den du har.

Förnya med små detaljer

Det kan även förnyas en hel del genom att byta detaljer i köket. Du kan byta ut knoppar eller handtag på skåp och luckor till exempel. Att byta kökslampa, sätta upp nya gardiner och ha nya handdukar är även det ett sätt att få det lite fräschare. Du kan köpa nya köksmöbler med, eller måla om de du har. 

Kaklet som sitter vid spis och bänk kan även det bytas ut. Om det är för svårt så finns det även kakkeldekorationer att sätta upp för att få dem att se nya ut. 

Se även till att ta in grönska i köket, det piggar upp! Det i form av blommor men även färska kryddor i kruka. Det går ju sedan även att använda i din matlagning.

27 Jan 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: