Relaterade nyheter interiör trä

Gör om i sovrummet

Sovrummet, det är ett av de rum som vi tillbringar en hel del tid i. Det eftersom att vi sover rätt många timmar på ett dygn. Det är därmed viktigt att sovrummet är ett rum du trivs i. Det är inte bara sömn vi får i våra sovrum. Det är även ett rum för vila, för att läsa eller att bara vara. Det går att göra om sovrummet med små medel. Ett sätt att förändra på är att göra om garderoberna. Det med dörrar till ikea garderober Stockholm. Du kan få skräddarsydda dörrar för garderoben. Sedan är det även viktigt att du har en bra säng. Den ska inte bara vara snygg, utan även bekväm. Det eftersom det är den möbel du tillbringar mycket tid i.

Ta in textiler

Sovrummet kan även göras om på enkelt sätt genom olika sorters textilier. Det genom nya täcken, kuddar med snygga påslakan och örngott. En filt eller ett överkast kan även det ge ett lyft till sovrummet. Andra saker är nya gardiner, byta ut mattan eller få in dukar och annat på nattduksborden.

Gör sovrummet till en viloplats

Sovrummet ska vara ett rum för vila. Du bör därmed göra det till en oas där du kan slappna av. Helst ska du undvika att ha TV eller annat i detta rum. Dock är det många som har just det. Men det är bättre att se på tv i vardagsrummet och låta sovrummet vara just det rum där du kan få ro. 

1 Feb 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: