Relaterade nyheter interiör trä

Hantera byggprojekt

Projekt per definition kan omfatta det mesta. Ett tag var det dock mode i att kalla allt projekt. Att bygga och skapa kan dock ses som ett projekt. Alla projekt kräver minst en person som kan projektledning. Om ni är i startgroparna för att starta ett projekt så kan ni först gå en projektledarutbildning. På projekthantering.se finns det flera utbildningar och kurser inom ämnet. Projektledarutbildning ger dig rätt verktyg för att genomföre projektet från början till slut. Ett projekt förekommer i stort sett på alla nivåer i en organisation eller i ett företag. Det kan omfatta en enda person så väl som flera tusen. Ett projekt har heller ingen bestämd tidsram, den kan vara i ett par dagar eller i flera år.

Definition av projekt

Projektledning och att hålla i ett projekt kan användas för en mängd olika syften. Det finns dock flera definitioner av vad ett projekt är beroende på vem man frågar. Dock finns det ett par punkter som alla projekt har gemensamt. Detta är något man får lära sig på en projektledarutbildning. Ett projekt är en tillfällig aktivitet. Denna aktivitet genomförs för att nå ett definierat mål. Det ska vara tydligt avgränsat till vad som ska vara gjort, när det ska vara klart och hur mycket det får kosta.

Kontrollera ditt projekt

Den som bör ha koll på själva projektet är projektledaren. Då är det bra att man har rätt typ av verktyg. Alla dessa verktyg får ni genom en projektledarutbildning.

11 Mar 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: