Relaterade nyheter interiör trä

Ibland vill man stänga ute solen

Som barn sjöng man för full hals "Det är så härligt att va i solen" men som vuxen vet jag att det inte alltid är helt sant. Det finns tillfällen då jag faktiskt inte alls gillar solen! Ett av de tillfällen är när jag äter, och ett annat när jag vill titta på TV. För att få en dräglig miljö inomhus och slippa sitta med handen över ögonen när man äter frukost, eller för att kunna se vad som händer på teverutan fast det inte är mörkt så finns det en fin lösning. Solfilm för hus som man kan montera upp på egen hand. Då tänker jag inte på såna där man köpte till bilen när man var ung. Som man var tvungen att använda såpvatten och pressa ut bubblor för att få det snyggt. Nej, idag finns det en mycket smartare lösning för solfilm som kan användas i fönster hemma. 

Hur smart som helst

Det är en slags kassett med en solfilm i. Man monterar upp den på insidan av fönstret och sedan är det bara att dra den upp och ned så som man vill för att skydda sitt hem mot solljuset. Jag hittade en sida på nätet där de säljer såna, den heter solar-screen.se och där kan man läsa mer om dem om man är intresserad. Själv har jag redan beställt. Det ska bli skönt att kunna kontrollera ljuset precis som jag själv vill, och samtidigt få en väldigt behaglig miljö inomhus. 

20 Aug 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: