Relaterade nyheter interiör trä

Inredning på ett enkelt sätt

När det kommer till inredning och design så behöver man inte vara allt för avancerad för att få till en förändring hemma. Man kan göra nåt så enkelt som att tapetsera om, gärna med en fototapet. Redan under 60-70 talet var fototapeter något som fanns i var och varannat hem och det har nu åter blivit populärt.

Barnrummet

Om du söker efter fototapeter till barn så hittar du mängder av alternativ hos Tapetstore.se. Här kan du ladda upp egna bilder och kort, eller välja mellan alla deras motiv som de har i en bildbank. Där finns det över 30 miljoner bilder.

Enkelt att tapetsera med fototapeter

Även du som aldrig tidigare tapetserat med tapeter eller fototapeter kommer märka hur lätt det är med fototapeter från Tapetstore. Dessa tapeter är av typen ”non-wowen easy up”, som betyder att man sätter inte limmet på tapeten utan man sätter det direkt på väggen. Sedan är tapeterna något tjockare och går inte så lätt sönder.

Beställ tapeterna på nätet

Tapetstore har:

  • Snabb och fri frakt
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv för alla smaker och stilar
  • Det är lätt att beställa online

Så du ser, det är inte bara enkelt att göra om hemma, det är även enkelt att beställa och få hem det till dig. Så kika igenom dina egna foton, ladda upp och gör din egen fototapet eller låt barnen välja motiv till sina egna rum, genom att göra fototapet som passar barn.

21 May 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: