Relaterade nyheter interiör trä

Lyckas med din renovering

 

Det är många som passar på att renovera under sommaren. Man är ledig och har den tid som behövs. Alternativt är det lättare att flytta ut ur huset och kanske använda sommarstugan då du nu behöver renovera, eller så passar man på att semestra utomlands för att ostört få det renoverat hemma. Hur man nu gör för att lösa renoveringsförflyttningar, så är vår och sommaren den bästa renoveringssäsongen.

Hur du än gör så kostar det att renovera

Så hur ska man bäst gå till väga när man väl valt ut renoveringsobjektet? Anlita hjälp, eller göra det själv? Många gör faktiskt både och. Det kan vara svårt att göra allting själv. En del kanske man kan. De flesta har något hum om hur man målar, till exempel. Behöver du information om renovering kan du med fördel kika igenom denna sida, på ekonomifokus.se, innan du sätter igång. Där finns mycket bra information om vad du behöver tänka på och hur du går till väga.

Felaktig renovering kan bli mycket dyrt

Saker som badrum och kök, har krav på standardiserade renoveringar och hur våtrum till exempel ska göras. Det är en del som enbart fackmän känner till, och då kan det vara bäst att anlita dem, ifall du är osäker. Tänk på att om du någon gång i framtiden vill sälja ditt hus, kan en felaktig renovering stå en dyrt. Och då är det lättare och bättre att göra det rätt från början. Och mindre bökigt, om inte annat! Lycka till!

11 May 2017

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: