Relaterade nyheter interiör trä

Lyftbord underlättar ditt arbete

Med ett lyftbord så kan du som arbetar på ett lager eller på en verkstad underlätta ditt arbete så mycket mer! Att lyfta och bära tungt är påfrestande för rygg, axlar och knän. Det kan leda till bestående skador och sjukskrivningar. Arbetar man på ett lager eller en verkstad är det viktigt att tänka på ergonomin. Ett lyftbord besparar kroppen från tunga lyft och gör arbetet enklare. Det finns flera varianter av lyftbord hos Lagergiganten som är anpassade efter vikt. Alla lyftbord är elektriska och ergonomiskt utformade. Du hittar även u-formade lyftbord och bord som har en inbyggd hydraulik oc helsvetsade bottenramar för att de ska bli stabilare.

Lagergiganten har ett stort utbud

lagergiganten.se hittar du lyftbord som klarar vikter på upp till tre ton men även andra produkter som kan behövas för att ytterligare förenkla ditt arbete. Utöver ett bra lyftbord är det bra att satsa på:

 

  • Arbetsbord
  • Övriga lyftredskap
  • Truckar
  • Lyftbordsvagnar

Satsa på ergonomi och beställ online

Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud inom lager och verkstadsinredning. Många av redskapen och hjälpmedlen är ergonomiska för att underlätta för alla som använder dem. Hos lagergiganten.se hittar ni allt från produkter för effektiv lagring till smarta lösningar för att underlätta arbetet. Du hittar de allra bästa produkterna för materialhantering hos Lagergiganten och kan med deras hjälp se till att ert lager eller er verkstad får en helhetslösning. Att beställa är enkelt, antingen via postorder eller direkt online. Med en kundtjänst som finns tillgängligt från morgon till kväll via både telefon, chatt och e-pst så kan du även få hjälp snabbt om du har frågor kring sortimentet. Om du är intresserad av förmånliga erbjudanden varje vecka så ska du se till att börja prenumerera på deras nyhetsbrev.

5 Mar 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: