Relaterade nyheter interiör trä

Säkerhet för barn i bil

Vår blogg tar gärna upp saker som har att göra med trä-interiörer, heminredning och så vidare. Men idag vill jag ta upp något som är ett litet steg från detta. Eller kanske inte ett jättekliv. Hur låter du dina barn sitta i bilen, när du åker och handlar på byggvaruhuset? Det är extremt viktigt att ha rätt typ av bilbarnstol. Det finns bilbarnstolar som är framåtvända, bakåtvända och så vidare, men det viktigaste är att du ska välja en bilbarnstol som följer alla föreskrifter. Ska du packa bilen full med trävaror, så föreslår jag dock att du lämnar ditt barn hemma. Det för att det är mycket säkrare. Pyret & Snäckan har några av marknadens bästa bilbarnstolar om du är på jakt efter en ny. Deras bilbarnstolar har både funktion så väl som en snygg design. Hos Pyret & Snäckan kan du även hitta andra produkter så som barnvagnar, skötväskor och andra tillbehör.

Pyret & Snäckan

Om du besöker Pyret & Snäckan på nätet så ska du se att de har ett sortiment utöver bilbarnstolar. Bland annat så har de flera olika typer av barnvagnar. Du hittar märken som Mountain Buggy, Bugaboo, Crescent och många fler hos denna butik. Andra typer av produkter som finns här är skötväskor och andra tillbehör till barnvagnarna. Beställ via nätet och det går snabbt! Man får fria returer så väl som 30 dagars ångerrätt vilket är bra. Kika in där får du se!

7 Jun 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: