Relaterade nyheter interiör trä

Sänk elkostnaderna med LED strålkastare

Varje husägare är väl medveten om alla kringkostnader som följer när man bor i hus. Elen är ett bra exempel på detta och hade det inte varit skönt att sänka sina elkostnader rejält utan någon större ansträngning? Hur går man då tillväga? Svaret är enkelt, installera led strålkastare och led belysning på fasader! Om man exempelvis ersätter sina gamla halogen lampor med led strålkastare sä kan man sänka sina elkostnader rejält samtidigt som man även gör en god gärning för naturen. Visste ni exempelvis att led strålkastare inte innehåller några farliga metaller och samtidigt minimerar koldioxidutsläpp? Många känner till att led belysning sparar energi jämfört med övriga belysningslösningar men få känner till att man sparar enorma summor pengar genom att övergå till led. Priser har gått ned avsevärt sedan ett par år tillbaka och nu finns det ingen som helst anledning att vänta längre med övergången till den nya tekniken.

En seriös återförsäljare med riktigt bra priser

Det finns många olika leverantörer där ute på nätet som säljer led strålkastare. Tyvärr är det få aktörer som har koll på sina produkter som sällan uppfyller EU-krav.

Jag gav mig ut på internet och sökte runt efter en nätbutik som kunde leverera strålkastare med led som var pålitliga och hamnade då hos Ljusgiganten.se. Där kunde jag även ta del av nyttig information om led och dess fallgropar som man bör se upp för. Efter att jag testat deras strålkastare så förstod jag skillnaden mellan ett kvalitets rör och ett budget rör från Jula exempelvis. Skillnaden var enorm både vad gäller ljusstyrka och kvalitet överlag.

Ifall du är osäker på vilken armatur du bör välja så kan jag varmt rekommendera ljusgigantens produkter som dessutom levereras med 3 års garanti. Kom ihåg att led strålkastare inte endast sänker elkostnaderna utan även bidrar till miljön, man har med andra ord ingenting att förlora.

13 Oct 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: