Relaterade nyheter interiör trä

Sänk energikostnader i er bostadsrättsförening

Det sista man vill göra är att höja avgifterna i en BRF och för att kunna möta ökade kostnader på ett vettigt sätt så bör man istället titta på att sänka andra kostnader som en förening kan ha. En tämligen stor kostnad, både för föreningen men också för varje hushåll, brukar vara den för för uppvärmning och där finns det massor av pengar att spara. Ett kostnadseffektivt alternativ är att installera bergvärme för BRF. Då är samtliga medlemmar i föreningen med och delar på den initiala kostnaden och kan sedan få alla de fördelar som det innebär med sänkta kostnader för värme i bostadsrättföreningen. 

Inte bara för BRF

Naturligtvis är bergvärme ett bra alternativ även för andra typer av bostäder och alla som växlar om från antingen ved, olja eller el kommer snart att kunna få betydligt lägre energikostnader. Om du bor i parhus, eller är en fastighetsägare, så kan du med fördel kontakta LAFOR där du får mer information om bergvärme för flerfamiljshus. Du hittar dem på Lafor.se där du snabbt och lätt också kan hitta all den information du behöver. Vill du dessutom ha konsultation så kommer de mer än gärna och besöker dig. Det är allt fler som går över till bergvärme idag. Detta med anledning av att det blir billigare i längden än många andra alternativ. Driftsäkerheten och tillförlitligheten är en annan faktor som gör att det är lätt att bestämma sig för en sån här investering. Jag kan varmt rekommendera bergvärme för de allra flesta hushåll! 

30 Aug 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: