Relaterade nyheter interiör trä

Ska du flytta? Glöm då inte att göra en ordentlig flyttstädning

Byta bostad, det händer att man gör en del gånger under livet. Att gå från en lägenhet till en annan eller att man köper hus kanske. Det som alltid, alltid måste göras i samband med flytt (utöver själva flytten) det är flyttstädning. Det oavsett om du flyttar från en hyreslägenhet eller har sålt bostadsrätten eller huset. Dock är det allra viktigast att göra det i en hyreslägenhet, för om du inte gör det alls, eller gör det dåligt, så kan hyresvärden komma att kräva dig på ersättning för att ta in egen städfirma. För dig som inte har tid eller lust att flyttstäda på egen hand så kan du kolla in https://anettesallservice.se/. Du kan alltså boka egen städfirma för flyttstädning, så vet du att det blir gjort på ett bra sätt. 

Hur flyttstädar man på bra sätt?

Om du ändå tänker dig att du ska göra flyttstädningen på egen hand, se då till så att du gör allt som man ska. Ofta kan du hitta bra checklistor på nätet att använda dig av. Det är bra att städa ett rum i taget, sedan stänga dörren när du är klar. Tänk på att städningen ska vara grundlig. Du ska inte bara dammsuga och torka golv. Du måste även torka lister, dörrkarmar, torka ur skåp, torka av kontakter, putsa fönster, rensa golvbrunnar, rengöra kyl, frys och ugn med mera. Alla delar i lägenheten ska bli skinande rent helt enkelt!

30 Jan 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: