Relaterade nyheter interiör trä

Skydda fastigheten

Om det är så att du äger en fastighet där det kan komma passera många människor så kan det vara en god idé att satsa på ett passersystem Stockholm. Ett sådant system gör att du kan styra över vem som har tillgång till fastigheten. Det genom att dela ut kod eller taggar till de personer som är behöriga. Detta är något som går att ha dels för företag, men även i hyreshus, föreningslokaler och så vidare. Det är även idé med passagesystem i Stockholm för hotell, klubbar, äldreboenden, sjukhus och så vidare. 

Många gånger beror stölder, inbrott med mera på att huset eller fastigheten är öppen för alla. Att vem som helst kan gå in eller ut. Det är så klart ett måste på vissa offentliga byggnader, men kanske inte under alla dygnets timmar. 

Satsa även på lås och larm

Det är även smart att satsa på lås och larm för att skydda din fastighet. Gärna ett som är kopplat till ett vaktbolag. Det så att de kan rycka ut om det skulle hända något. Ett övervakningssystem är smart att ha, då det ingår lås, larm, vakt med mera i just detta. 

Just att ha olika passersystem samt bra skydd under vissa tider på dygnet så kan alla känna sig trygga. Det kan vara personal, eller boende i fastigheten. Ett bra företag som har mycket smarta grejer, som har med passagesystem och annat att göra är Wise House.

14 Feb 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: