Relaterade nyheter interiör trä

Smart med digitalt lås

Något som kommer mer och mer, det är digitala lås. Fördelen med digitala lås är att man slipper ha en massa nycklar till en massa olika dörrar. Det är smart att satsa på detta om man är med i en BRF eller om man äger ett hyreshus och hyr ut lägenheter. Då kan man sätta digtala låssystem på dörrar till förråd, källare, tvättstuga, entréporten men även in till varje lägenhet. Det som är smart med digitalt lås är att många lås behöver bara ha en enda nyckel. Det finns även de som kommer med knappanel, men det blir allt vanligare med så kallat iloq. 

Säkrare med digitala lås

Om man väljer att sätta in digtala lås på alla dörrar så kan man sedan låta alla ha en enda nyckel. Man programmerar dessa nycklar för de lås de ska fungera i. Det innebär att en enda nyckel är nog för att ge boende tillträde till allt de behöver. Bostaden, förrådet, allmänna utrymmen, cykelgarage, tvättstuga och entré. Det finns även så att man kan ändra behörigheter samt ge tillträden till dörrar på bestämda tider, för att till exempel ge hantverkare och leverantörer ”tillfälliga nycklar”.

Med digitala lås går det även att ta fram historik på vem som öppnat vilken dörr och när. Det är bra mycket säkrare att ha det digitalt och det är ett stort steg in i framtiden. Så det är kanske något för er att satsa på?

24 Nov 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: