Relaterade nyheter interiör trä

Städa in våren

Våren är i antågade och det är inte fel att göra ett röj hemma för att få in våren i hemmet. Det är ju en hel del som kanske måste städas efter den långa vintern. Men det finns en massa snabba tips för att snabbt få det vårfint hemma. Annars kan du alltid anlita en städfirma, en bra hittar du på https://jourstadsverige.se/. Om du vill städa på egen hand, så kan du följa en del av de tips vi delar med oss av här.

Tips för att underlätta vårstädningen

Diskmaskinen, den kan du använda för mer saker än bara disk. Du kan faktiskt diska leksaker, hårborstar i plast, lego, ljuskoppar, blomkrukor med mera. Ett annat bra knep är att städa med bakpulver. Strö ut bakpulver på mattor, soffor och  sängmadrassen. Vänta i 15 minuter. Dammsug upp bakpulvret och genast har du ett fräschare hem.

Du som har pälsdjur, du kan få bort hår på enkelt sätt, genom att använda ett par fuktade diskhandskar och dra runt med händerna där det behövs.

Fläckar kan du få bort genom att spraya engöringsmedel på en strumpa som du tar på dig och glid sedan runt på fläcken.

En klädroller är inte bara bra att använda på kläder, den funkar även bra att använda på ampskärmar, stoppade möbler, mjukisdjur, mattor, hundkudden, plädar och dukar.

Öppna upp alla fönster med och vädra. När våren kommer är det inte fel att få in en massa frisk luft!

20 Mar 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: