Relaterade nyheter interiör trä

Taket är viktigare än vad du tror

Oavsett vad det är för byggnad, hus, fastighet, så har de alla en sak gemensamt. Det är att de alla har ett tak. Sedan kan detta tak se ut på olika sätt och bestå av olika sorters material. Det som dock är viktigt, är att ta hand om sitt tak. Det kan vara så att du behöver en takläggare Stockholm. Det om du behöver göra en takläggning i Stockholm eller renovera ditt tak. Ta hand om taket det gör man för att det ska hålla länge så att det skyddar huset. Det underhåll du behöver göra innefattar allt från att skotta och rengöra till att och se till att ventilation och säkerhet fungerar som det ska.

Sköt om ditt tak

På vintern är det viktigt att skotta taket. Snön kan bli för tung annars, eller leda till frostsprängning som kan ge otäcka skador och vattenläckor. Då kan du behöva en en takläggare i Trosa. Så att du kan laga taket. En annan viktig sak att göra med sitt tak, det är att göra rent det. Dels är det snyggare med ett rent tak men det är även viktigt för dess funktion och livslängd. Därför är det bra att ta bort löv, mossa, alger med mera. Så att regnvatten och annat rinner av som det ska och det inte blir fuktskador.

Ett välskött tak har en bra mycket längre livslängd än vad ett tak som står och förfaller för sig själv har!

13 May 2019

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: