Relaterade nyheter interiör trä

TEMPUR, både praktiskt och snygg i hemmet

TEMPUR har länge förknippats med ergonomiska sängar, madrasser och sovkuddar. Det finns dock många fler bra produkter för hemmet för dig som vill ha det unika TEMPUR materialet på fler ställen av ditt hem och ditt liv. För det finns faktiskt TEMPURs övriga produkter som är tänkta för både bilen, köket, cykeln, resan, kontoret och framförallt ditt sovrum där du ska kunna vila och återhämta dig. Men det som används mest är TEMPUR sovkuddar som är ett bra hjälpmedel för dig som har svårt att sova eller har smärta i nacke och rygg.

TEMPUR bäddmadrasser och sovkuddar

Att kunna sova bra är viktigt, och det vet TEMPUR, därför finns det anpassade TEMPUR bäddmadrasser och sovkuddar just för din sovställning och vikt. Att hitta en sovkudde som passar dig göra så att du sover bättre, vaknar mer utvilad och får mindre nackproblem. Perfekt för dig som lider av t ex reumatism, skada eller annan sjukdom. Det finns ju som sagt även sängar som både inreder din hem snyggt och är bra för både hälsan och sömnen. Dock så kan det vara billigare att bara investera i en ny bäddmadrass till din befintliga säng att köpa en helt ny säng.

TEMPUR materialet, vad gör det unikt?

TEMPURs material både avlastar kroppen samtidigt som den stödjer där det behövs. Det är det som gör TEMPUR så unika och att materialet är så hög kvalitè och kommer att hålla lång tid framöver. TEMPUR är certifierade av NASA då NASA använder materialet.

1 Dec 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: