Relaterade nyheter interiör trä

Trädetaljer på fönster

Vi på denna blogg är ju mycket för trägolv och andra interiörprodukter i trä. Dock tycker vi även om att se och använda trä till andra saker i och på huset. Något som ofta är tvunget efter att ha bott i hus en längre tid är att byta ut sina fönster. Det kan bero på att de gamla är slitna, det drar in, du vill ha energisnålare fönster eller kanske är ute efter helt underhållsfria fönster. På Westcoastwindows.se hittar du ett företag som saluför fönster med en kombination av vårt favoritmaterial trä och aluminium. Dessa två material tillsammans med en unik konstruktion gör att du får fönster med en maximal livslängd och minimalt underhåll.

Byta fönster på egen hand

Om du beställer dina fönster hos Westcoast Windows så kan du få dem i den storlek du behöver. De har både standardmått och kan även ta fram exakta mått för ditt behov. Sedan kan du faktiskt byta dina fönster själv. Om du kikar på ViiVilla.se så får du både tips och råd om hur du ska gå tillväga. Dessutom en lista på vad du behöver ha för att kunna byta dina fönster själv. Det är inte så svårt när du väl satt igång. Dock om du känner dig osäker så går det att anlita en hantverkare som hjälper dig med att sätta in dina nya fönster. Oavsett så kommer du med nya fönster få ett snyggare hus och fönster som håller längre.

10 Feb 2016

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: