Relaterade nyheter interiör trä

Underarbetet är viktigt när man ska byta golv

När man ska lägga in ett nytt golv så är det otroligt viktigt att man gör ett bra underarbete. Slarvar man med det så får man ett golv som knarrar, lutar och som också kan spricka sönder till slut. Är det ett regelverk under är det tämligen enkelt. Man shimsar helt enkelt upp det med lite tunna masonitskivor. Är underlaget av betong så är det lite krångligare. Då ska man först och främst få bort det gamla golvet, spackla i alla ojämnheter och laga sprickor och hål som uppstått. Sen ska det finspacklas och vägas av så att det är helt plant. Det tar flera dagar och det är inte alltid man lyckas få det helt plant.

Eller så gör man det lätt för sig!

Man kan också välja golvavjämning med design för att underlätta! Då får du direkt en snygg och slitstark yta som passar både hemmet, kontoret och fabriksgolvet. Du kan läsa mer om detta hos Fogfria.nu som är ett företag som arbetar med golvavjämning i Örebro. Men kort sagt kan man säga att du slipper allt det krångliga vi beskrev tidigare! Det går också att använda detta system som ett underlag för parkett eller annan typ av golvbeläggning. Utan att först behöva finspackla och det är något som gör att du  kommer att spara tid. Så att du snabbare kan få in ditt nya golv och inte behöver se det tråkiga betonggolvet i dagar eller veckor. En mycket smart lösning om du frågar mig. 

10 Aug 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: