Relaterade nyheter interiör trä

Vackert med naturen som tavlor

Den som har havet utanför sitt hus kan verkligen skatta sig lyckliga, även de som har skogen som granne. Finns det något vackrare än att kunna ha naturen som sina naturliga tavlor inomhus? Det är som om vi inte kan sluta njuta av naturen. Vi är som skapta för att njuta av naturen runt oss. Havet ger oss ro. Skogen ger oss kraft och extra syre. Då är det så viktigt med riktiga fönster mot havet, eller skogen. Havet skiftar bara på en enda dag, från morgonstillhet till skvalpande toppar och nattro. Skogen skiftar i underbara färger från tidig vår till sen höst, och på vintern blir den vit av bomullssnö. Då behöver man riktigt bra fönster för att man ska kunna njuta av naturen. Varför inte prova PVC Fönster från Alfafönster?

Stora fönster kräver tätningar mot kylan

Den kylan vi har under nästan ett halvår kräver täta fönster för att det ska vara en njutning att ha stora fönster mot naturen. Det har Alfafönster med sina PVC fönster. Hos dem kan man måttbeställa sina fönster, beställ just så stora, eller små, eller i den form du önskar. PVC har unika egenskaper som gör att fönstrena inte påverkas nämnvärt av olika klimatförhållanden så som vind, snö, sol eller regn. De är underhållsfria och kräver absolut inget skrapande eller målande. De har fönster med femkammarprofil och energiglaskassetter som gör dem till välisolerade plastfönster. På det sättet håller de ner dina energikostnader. Prisnivån på PVC-fönster gör dem mycket attraktiva och samtidigt underhållsfria.

17 Oct 2017

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: