Relaterade nyheter interiör trä

Vad ska man tänka på vid flyttstädning?

flyttstädning

När man lämnar den gamla bostaden, för att flytta till en ny, då krävs det att man gör en flyttstädning. Dels kan man anlita flyttstädning i Uppsala, eller så gör man den själv. En flyttstäd Uppsala kan vara bra om du känner att du inte har tid eller ork över. Men annars är det inte så svårt att göra på egen hand. Det gäller bara att inte missa något. Det kan vara bra att se till att följa en cheklista. Det så att det verkligen blir så städat som det ska. En flyttstädning är ju en städning som måste vara riktigt noggrann. 

Hur flyttstädar man på bästa sätt?

Det är som sagt bra att ta fram en checklista, det finns flera på nätet, samt sedan se till att du har gott om tid. Det ska som sagt städas, överallt. Det ska torkas, dammas, rensa golvbrunn, göra rent ugnen, och en massa mer. Se även till att du har kvar alla städprylar, så du inte flyttar med dem. Det är ett måste att ha dammsugare,  mopp, rengöringsmedel med mera. Det är bra att se till att ha tömt lägenheten för övrigt innan du börjar. Det är bra mycket enklare att städa då. Planera flyttstädningen på ett bra sätt så att du kan vara effektiv när du börjar. Det är bra att börja med att städa kök, badrum och andra rum som du sedan kan stänga till och inte använda mer. Ta hallen och såndana rum sist. 

17 May 2019

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: