Relaterade nyheter interiör trä

Var ska du gifta dig?

Kanske du har ett eget vackert hus i trä, där du vill hålla ditt bröllop, eller har du hittat den perfekta lokalen eller kyrkan någon annanstans? När man ska gifta sig med den personen man håller kär så är det rätt viktigt att man gör det på en plats som man gillar och som betyder något. Det finns många bra ställen att gifta sig på och hålla festen på efteråt. På www.bröllopskåne.se finns det ett bra ställe att vara på. En del vill absolut gifta sig i en kyrka, andra tycker det funkar lika bra med en vacker strand, en vingård eller annat fint ställe.

Bröllopsplanera

Oavsett var du ska gifta dig, om det är i en viss kyrka, på en strand eller så, så är det bra att i god tid kolla så att det är ledigt den dagen ni ska gifta er. Många platser, så som kyrkor till exempel är bokade långt i förväg. Det är inte för inte som de flesta rekommenderar att man planerar sitt bröllop i cirka 1 år innan det är dags. Det är ju inte bara var man ska gifta sig som ska ordnas, det är ju allt från klänning, inbjudningar, ringar, fotograf, blommor, catering och en massa mer. Om du vill ha bra koll, se till att ha en checklista och bocka av allt eftersom. Det finns en massa bra såna på nätet att använda sig av. 

1 Oct 2018

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: