Relaterade nyheter interiör trä

Vilket typ av kök passar ditt hem?

Är det så att du går i tankarna att göra en köksrenovering Uppsala? Då kan det vara bra att fundera lite över vad för kök du önskar. Alla hem har ju redan ett kök, som ofta planerats på grund av en viss anledning. När du ska renovera om i köket är det bra att fundera ordentligt på om köket ska vara av samma storlek och typ, eller om det ska ske någon förändring av läge, storlek eller placering. För det kan ju faktiskt finnas möjligheter att ändra på dessa saker när du ändå håller på. 

Kanske du drömmer om ett större kök, än det du har idag. Kolla då om det går att riva en av väggarna och bygga ut. Eller är det ett öppet kök som är din dröm? Även då kanske det ska rivas ner en vägg eller två.

Kök med eller utan matplats

En del väljer att ha en separat matplats i ett annat rum. Särskilt om man har ett litet kök. Dock kan det vara trevligt att ha en mindre köksö, eller ett barliknande bord i de mindre köken. Det stora köket har oftast bra med plats för matgrupp och matplats.

Att tänka på

– Vilka krav och önskningar har du på det nya köket?

– Är köket en bra typ av kök idag, eller ska det flyttas eller göras större?

– Vad har i så fall huset eller lägenheten för begränsningar (ytornas storlek, rördragningar, ventilation, bärande väggar)

– Vilka kostnader innebär den förändring av typen av kök som önskas och den plats köket förläggs på.

15 Feb 2020

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: