Relaterade nyheter interiör trä

Vill du bygga nytt hus?

Går du i tankarna att skaffa hus? Du kanske känner att bygga nytt hus är det du vill göra? När man ska bygga  nytt hus är det en del saker man måste tänka på. Man måste först ha en tomt att bygga på. Samt att man ser till att man har koll på allt kring ygglov, olika avtal, samt vad för slags försäkringar du kan komma att behöva. Ofta har man en budget att gå efter, så det är bra att göra en kostnadskalkyl över bygget. Det som brukar kosta mest, det är tomten och det är olika markarbeten som ska göras. Det omfattar avlopp, vatten och el. 

Vilken hustyp passar dig?

När tomten är klar och du har koll på bygglov och allt annat är det bra att fundera på vad för hus du ska ha, samt om du ska bygga egna delar själv eller få hjälp genom att satsa på ett nyckelfärdigt hus. Det finns många husleverantörer att välja mellan och det finns många olika typer av hus. Det är inte fel att välja en husleverantör där du kan vara med och utforma huset p ditt sätt. Då blir det exakt som du vill ha det så länge det följer alla bestämmelser, lagar och regler. Du kan välja att bygga huset helt på egen hand eller lägga ut hela eller delar av det på entreprenad. Om man satsat på det som kallas för nyckelfärdigt hus, så är det så att det innebär just totalentreprenad. 

 

18 Apr 2019

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: