Relaterade nyheter interiör trä

WeGot – Möbelaffären i Skåne

WeGot är en möbelaffär som finns i Malmö, men även på nätet. Du hittar allt som har med inredning och möbler hos dem. Deras sortiment är stort och mycket prisvärt. Vare sig du är på jakt efter möbler inne, inredning eller trädgårdsmöbler, så bör du kika in på deras hemsida, eller svänga förbi deras fysiska butik om du är i Malmö. Deras lager är på 10 000 kvadratmeter och ligger precis invid deras butik på Sydkajen i Malmö. De har alltid cirka 90 % av produkterna på lager, vilket innebär en omgående leverans eller att du kan hämta hem dina möbler samma dag.

Inred med WeGot

Hos WeGot hittar du härliga soffor som du kan matcha med ett snyggt sidobord. Välj till andra inredningsartiklar och voila, du kan göra om ett helt rum.

Handla dina möbler hos WeGot

Wegot erbjuder:

  • Snabba leveranser på 1-4 dagar
  • Frakttak
  • En 1200 kvm stor butik i Malmö
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Handla på faktura, ingen fakturaavgift

Om du väljer att köpa dina möbler på nätet så får du dem snabbt levererade direkt hem till dig. Det tar mellan 1-4 dagar för dig att få hem dem och kunna möblera på det sätt du önskar. Om det visar sig att det inte stämde på det sätt du önskade så har du 14 dagars öppet köp på dina möbler och inredningen. Bor du nära Malmö eller har vägarna förbi så kan du kika in i deras 1200 kvm stora butik

Konsumentverkets rekommendationer

När du ska köpa nya möbler så är det viktigt att de följer produktsäkerhetslagen. Konsumentverket arbetar ständigt för att förbättra och stärka säkerheten inom detta område. På deras sida kan du läsa mer om vad de erbjuder säljare för att de ska kunna erbjuda dig som kund säkrare varor.

26 Feb 2015

Den första januari 2010 genomförde Gapro ett namnbyte till Södra Interiör. Vår nya hemmsida är nu uppe och har adressen www.sodrainterior.com. Södra Interiör (tidigare Gapro) producerar golv, panel, listverk, limträskivor och interiörprodukter av trä och är marknadsledande i Skandinavien inom sitt segment. I samband med namnbytet gjorde vi en satsning på att lansera interiörprodukter av lövträ till konsumenter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: